a_cover bridge britain camera clay flowers music palet pottery yoga

Toekomst EU na de Brexit

brexit

 

DE LEZING GAAT HELAAS NIET DOOR.!

 

Door : Walter Pfeil (1959) Europa-deskundige en verbonden aan Stichting EU Research en Educatie..

We starten met een korte inleiding, waarin wordt verteld wat u niet hoort op het NOS-journaal.
Wat maakt de EU uniek. Wat zijn haar krachtbronnen. Hoe gaat zij te werk. Op basis van welke rechtsgrondslag. Wat wil ze bereiken. En wat betekent zij voor de rest van de wereld. Aan de hand van deze vragen wordt uw inzicht vergroot en uw kijk op de Unie verrijkt.
Zodat u klaar bent om de overstap te maken naar de actualiteit. De gevolgen van de Brexit en de geboden kansen. De reactie van de overige 27 EU-lidstaten. Na een diepgaande blik in de spiegel hebben zij gekozen voor de vlucht naar voren en verdieping van de onderlinge samenwerking. De hervormingsvoorstellen, inclusief de standpunten van onze Europarlementariërs komen aan bod.
We sluiten af met een kijk op de aanstaande Europese verkiezingen. Op basis van persoonlijke interviews geven de parlementariërs aan wat u zelf het beste kan doen om het beleid in Europa te beïnvloeden. Gedurende de gehele lezing bestaat er volop ruimte voor uw vragen.

GLE 200:  Dinsdag 2 april 2019 in Geleen   van 19.00 – 21.30 uur
HLE 200:  Dinsdag 9 april 2019 in Heerlen van 19.00 – 21.30 uur

Kosten : € 5,00 p.p.

Locatie:  Geleen:   Volksuniversiteit Maasland Geenstraat 32a. (route).

             Heerlen:  CarBon 6 Kloosterweg 1 Heerlen

Aanmelden is noodzakelijk: tel 046 – 4236520 of via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.